Tino’s; waar komt die naam eigenlijk vandaan? Bij uitzondering deelt Bert Kranendonk, met trots, dit geheim met RTV Baarn. De Kranendonks hebben zich flink over de verbastering van ‘tiny experience’ beraamd. Een familieproduct is het dan ook echt geworden. Bert’s dochter Emma is brand manager van de Tino’s en zijn zoon, ook werkzaam bij Kranendonk Company, is creative director van de studio. Zo bedachten ze gezamenlijk het concept, worden alle ideeën uitgewerkt en produceren en exploiteren ze het straks ook.

Behalve een leuk uitje voor de bezoekers aan Baarn, komen de bewoners van het dorp straks ook naar de Tino’s om elkaar te ontmoeten. Voordat je, bijvoorbeeld, de VR luchtballon instapt, kom je eerst in de voorruimte. Deze ruimte is vrij toegankelijk, zo ook voor Baarnaars. Op het bankje kunnen ze met elkaar een praatje maken, maar vertellen ze ook aan de bezoekers waarom Baarn zo leuk is!

Een spannende vlucht in een lift over het dorp en de omgeving. Emma durft er nog geen bevestigende uitspraak over te doen, maar het lijkt erop dat de eerste Tino in Baarn in juni al te beleven is…